دانلود سخنرانی استاد حامدرضا معاونیان درباره انحرافات تصوف و مخالفت صوفیه با خوف الهی، روز سوم فاطمیه ۱۳۹۷، بیت آیت الله یثربی
رئوس مطالب مطروحه در این فایل صوتی:
- بیان فضائل امیرالمومنین علیه السلام؛ تبیین و تفسیر آیه ۸ سوره انسان (وَ یُطْعِمُونَ الطَّعامَ عَلى حُبِّهِ مِسْکِیناً وَ یَتِیماً وَ أَسِیراً)
- چندین برابر کرامات امثال ابوالحسن خرقانی در فضائل اهل بیت علیهم السلام بیان شده است.
- اهمیت خوف من الله (إِنَّما نُطْعِمُکُمْ لِوَجْهِ اللَّهِ لا نُرِیدُ مِنْکُمْ جَزاءً وَ لا شُکُوراً؛ إِنَّا نَخافُ مِنْ رَبِّنا یَوْماً عَبُوساً قَمْطَرِیراً)
- جامعه امروز و حتی حوزه از خوف و خشیت الهی تهی شده است
- متاسفانه برخی از سخنوران(ظاهرا منظور ایشان آقای آقامیری است) نیز مردم را از مکر خداوند ایمن می کنند و حتی صریح آیات الهی درباره عذاب را منکر می شوند.
- لزوم وجود خوف و رجاء به صورت مساوی در قلب مومن؛ آیات قرآن کریم به صورت توامان خوف و رجاء را طرح می کند.
- مکتب تصوف در ذات خودش نمی تواند خوف الهی را پرورش دهد. خوف در تصوف، نکوهش شده است. وقتی می گویند عذاب از عذب(به معنی شیرینی) است (سخن ابن عربی و ملاصدرا)، دیگر نمی توانند خوف را ایجاد کنند.
- نویسنده ممد الهمم نقل کرده که در جهنم گیاهی به نام جیرجیر می روید. در صورتی که در اصول کافی نقل شده که امام کاظم علیه السلام فرمودند: کسانی که می گویند در جهنم جیرجیر می روید، احمق هستند.
- با معراج السعاده و جامع السعاده می شود طلبه خائف تربیت نمود؟ طلبه ای که مثنوی می خواند و با مناجات های اهل بیت علیهم السلام مانند ابوحمزه ثمالی انسی ندارد چگونه می تواند خائف باشد؟
- تبیین مقام ولایت کبرای حضرت زهرا سلام الله علیها
- شمس تبریزی حضرت زهرا سلام الله علیها را عارفه نمی دانسته و از خوف ایشان اشکال می گیرد.
- شعر مولوی که می گوید: «از علی آموز اخلاص عمل»؛ در ظاهر مدح است اما در مجموع بر اساس اندیشه های اهل سنت است و عصمت امیرالمومنین علیه السلام را تخطئه می کند. غضب اهل بیت علیهم السلام، غضب حضرت حق است و ایشان ظروف اراده خداوند هستند.
- فرهنگ اهل بیت علیهم السلام مملو از خوف است؛ نقل حکایاتی از خوف ائمه علیهم السلام؛ خوف بر سه وجه است: خوف از ذات الهی – خوف از تقصیر – خوف از گناه
- این از جهالت شمس تبریزی، این صوفی نادان و پلشت است که عارفه بودن را در مقابل خائفه بودن قرار داده است. شرم بر آن ننگینی باد که مقاله نوشته و ادعا کرده که شمس تبریزی، همان امام زمان علیه السلام بوده است. نقل روایتی درباره علمای آخر الزمان (شرار خلق الله)
- وقتی همه اوئیم و همه موج های یک دریائیم دیگر چه خوفی باقی بماند؟ هر که به اهل بیت علیهم السلام نزدیک تر بوده عابد تر و خائف تر بوده است.
- سروش امیرالمومنین علیه السلام را با مولوی مقایسه کرده است !!! سروش نتیجه گرفته که مولوی سراپا شور و عشق است. امیرالمومنین علیه السلام محبت الهی داشت ولی (نعوذ بالله) شور و شعف عشق را نداشت و (نعوذ بالله) روح او خسته و پژمرده شده بود. این حرف ها حنظل تلخ و ثمره تصوف و برخاسته از مثنوی مولوی است. ریشه پلورالیزم سروش هم در همان مطالب مولوی است. (نقل حکایتی از مولوی در این باره)
- نقل حکایتی از صحبت با کمال تبریزی؛ پیام اصلی فیلم مارمولک(الطرق الی الله بعدد انفاس الخلائق)، رد اندیشه اصلی شیعه است
- نقل روایتی درباره مهریه ازدواج حضرت زهرا سلام الله علیها و درخواست حضرت برای شفاعت گناهکاران امت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم